Fjellerup og Antvorskov valgt ind i DMF’s bestyrelse

Ved forbundets repræsentantskabsmøde 26.4.2014 blev valgt to nye bestyrelsesmedlemmer, Eva Fjellerup og Troels Antvorskov, der begge kan bidrage med betydelige sportslige og organisatoriske erfaringer.

Eva Fjellerup vandt sit første danske mesterskab i 1989; siden blev det til en lang række danske, nordiske og fire verdensmesterskaber i moderne femkamp mellem 1990 og 1994. Sidste VM-medalje blev hentet som Master i 1997.

Trols Antvorskov er fire gange dansk mester og vandt NM i 2008. Troels er formand for Helsingør Moderne Femkæmpere.

Ole Gjerding, der er forbundets kasserer, blev genvalgt til bestyrelsen. Jim Høyer valgte at trække sig fra bestyrelsen for at give plads til flere erfarne femkæmpere. Jim fortsætter med at redigere forbundets hjemmeside og Facebookside.

Resten af bestyrelsen består af formand Benny Elmann Larsen samt Erik Pock. Som suppleanter blev valgt Jørn Steffensen, Rikke Hjort Hansen samt Bodil Grubak.

Dette indlæg blev udgivet i Om MFD. Bogmærk permalinket.