Masters VM 2014 i Berlin – skal du med?

Masters EM 2009, skydning i Grøndalcentret

Masters EM 2009, skydning i Grøndalcentret.

Verdensmesterskaberne i moderne fire- og femkamp for Masters (femkæmpere over 30 år) bliver afholdt i Berlin, den 17. til den 21. september 2014. Formanden for det internationale forbunds Masters-komite, Erik Pock, håber på en talstærk dansk deltagelse.

Man kan stille op femkamp eller i firekamp (uden ridning). Man kan stille op i den individuelle konkurrence, i holdkonkurrencen og/eller i staffeten. Alle deltagere indplaceres i de sædvanlige Masters-aldersgrupper; 30+, 40+, 50+, 60+ eller 70+.

Holdkonkurrencen, med fire atleter på hvert hold, er inddelt i en gruppe for de 30-59-årige og en gruppe for 60+. Mænd og kvinder dyster hver for sig. I stafet-konkurrencen kan et hold enten bestå af to mænd eller af 1 kvinde og 1 mand.

Ingen Combined Event

Master VM bliver i år (for sidste gang) afviklet uden den kombinerede løbe-skyde-disciplin. Der skydes (med hagl) og løbes efter de ”gamle” regler.

Programmet starter med ankomst onsdag aften, den 18/9. Torsdag afvikles stafet-konkurrencen med skydning og fægtning om formiddagen; svømning, ridning og løb om eftermiddagen. Fredag og lørdag afholdes de individuelle konkurrencer og holdkonkurrencerne. Fredag med skydning, ridning og svømning; lørdag med fægtning og løb.

Hent invitation og program (pdf).

Du kan finde de nye Masters-regler og pointtabeller (pdf) på UIPMs hjemmeside.

Tilmelding i april

Erik Pock, Trekanten Vordingborg, håber at mange vil tilmelde sig i år, hvor det foregår så tæt på Danmark. Han modtager meget gerne tilmeldinger så hurtigt som muligt, da han skal aflevere den foreløbige tilmelding af danske deltagere allerede 5. maj 2014.

Erik kan træffes på tlf. 40 41 94 34 og e-mail: saucekok@mail.tele.dk

Masters EM 2009. Opvarmning inden fægtning.

Masters EM 2009. Opvarmning inden fægtning.

Hvis du vil se eller gense nogle danske Master-femkæmpere, så se videoerne fra Masters EM i 2009, der fandt sted i Danmark. Mød f.eks. Martin Pock, Rassmus Bagger, Frederik Lemcke, Susanne Elkjær, Katrine Conrad, Pernille Pock og Nina Aabech – der alle fik medaljer ved den lejlighed.

Dette indlæg blev udgivet i Masters, Stævner/konkurrencer. Bogmærk permalinket.