Pistolskydning på Fars dag

Lille mand, stor pistolFemkæmpernes elektroniske skydesystem blev igen flittigt besøgt på Danmarks Tekniske Museums store familiearrangement på Grundlovsdagen. Den traditionelle ”drengedag” med maskiner, røg og larm trak igen et par tusinde gæster. Over 300 af disse prøvede DMFs skydere med stor begejstring og der snakkedes om alt mellem himmel og jord, der kunne have med det at skyde at gøre. Bred begejstring og et hyggeligt og givende arrangement.

Efter aldersfordelingen at dømme, er der en del begejstring blandt de helt unge, for det at kunne prøve at skyde med ”noget rigtigt”. Man kunne forestille sig, at denne interesse kunne styrkes ved arrangementer, der rækker ind i skolernes idrætstimer.

Familieskydning i DMFs skydebane

Familieskydning i DMFs skydebane

Femkampens kombinerede skydning og løb er tilgængelig for alle uden undtagelse, og uden forkundskaber, og det bringer umiddelbart spænding og begejstring. Måske ser vi sådanne aktiviteter i nogle af de ekstratimer skolebørn nu skal have i idræt.

Det kunne være rigtig spændende for femkampforbundet at bidrage med spænding og konkurrence I skolens idrætsafdeling. Og så har vi jo stadig en par discipliner mere, man kunne overveje i sammen sammenhæng…

Dette indlæg blev udgivet i Elektronisk skydning, PR. Bogmærk permalinket.