Den mobile skydebanes forårsturne

Den mobile skydebane ved Teknisk Museum, Fars Dag 2012

Den mobile skydebane ved Teknisk Museum, Fars Dag 2012

DMFs mobile skydebane bliver ikke kun brugt til DMFs egne stævner. Den udlejes også. Overskuddet går til indkøb af sportsudstyr til forbundet. Og nu skal den på forårsturne til Karlslunde, Helsingør og Skrydstrup.

Første stop bliver lørdag den 25. maj kl. 10-14 på parkeringspladsen ved Karlslunde Station. Her arrangerer Karlslunde Idræts Forening “Årets Motionsdag” for hele familien. Man kan prøve og opleve fodbold, petanque, karate, golf, gymnastik – og så elektronisk skydning. Kig forbi!

Næste stop bliver i Helsingør onsdag den 5. juni (Grundlovsdag), hvor Danmarks Tekniske Museum vanen tro markerer dagen med et Fars Dags arrangement, som de kalder en ”maskinfest”. En dag fyldt med støjende maskiner, knuste biler, cykledrom og en masse, som børn og voksne selv kan prøve. Her i blandt DMF’s skydebane.

Vi var der også sidste år, hvor arrangementet havde 4.500 besøgende. De kom ikke alle til at skyde, men vi havde travlt. Mange fik prøvet elektronisk skydning og fik hørt noget om moderne femkamp. Vi fik en del gode kontakter ved den lejlighed.

To dage efter, fredag den 7. juni, slutter forårsturneen på Flyvestation Skrydstrup, der har idrætsdag. DMFs skydebane er hyret af Skytteforeningen, der dermed uden sikkerhedsproblemer kan være en del af idrætsdagen.

Hvis du er i nærheden nogle af disse arrangementer, så kom over og hils på nogle femkæmpere – og prøv selv en dyst med pistolerne.

Læs mere om den mobile skydebane.

Dette indlæg blev udgivet i Elektronisk skydning. Bogmærk permalinket.