Moderne Femkamp lever og vil til OL

Forsiden af Idrætsliv, maj 2013.Således står der på forsiden af maj-udgaven af magasinet Idrætsliv. Artiklen inde i bladet gengiver det tilbud, vi gav her på hjemmesiden: “Vil du med til OL i Moderne Femkamp?”

Idrætsliv udsendes af Danmarks Idrætsforbund til 9.000 idrætsforeninger, 61 specialforbund, haller, klubhuse, pressen og idrættens beslutningstagere.

Artiklen omtaler Femkampforbundets projekt “FemkampChallenge 2016”, der startede den  1. september 2012. De valgte deltagere har nu arbejdet ihærdigt med femkamp i otte måneder.

Artikel fra Idrætsliv, maj 2013

Artikel fra Idrætsliv, maj 2013

Vores mål er at få mindst én person kvalificeret til OL I Rio i 2016. Har du kunnen, vilje og talent som vi kan bruge i den henseende, og skulle du mene at du er god nok til vores høj-ambitiøse projekt – på trods af at vi nu har været i gang i otte måneder – vil vi meget gerne høre fra dig.

Hold dig ikke tilbage, vi er altid mere end lykkelige for henvendelser fra folk med ambitioner.

Er du træner eller idrætsleder i forbindelse med en af vores basis-discipliner, og kunne du tænke dig at blive involveret i og bidrage til vores bestræbelser, kan du gøre os en kæmpe tjeneste og selv få en oplevelse for livet, ved blive medlem af vores træner-team.

Lad os høre fra dig, der egentlig altid gerne har ville være med i Moderne Femkamp.

Læs Idrætsliv Maj 2013 online.

/ Benny

Dette indlæg blev udgivet i OL. Bogmærk permalinket.