Multisportstævne i Vordingborg 31.08.2013

Kombineret disciplin - Vordingborg 2010Femkæmperne i Vordingborg indbyder alle til et Multisportstævne den 31. august 2013 i Iselinge Hallen og Iselinge svømmehal.

OBS: Ændring omkring skydningen. Læs herunder.

Læs programmet her. (pdf)

Nyt: Stævneformat og -klasser. (pdf)

Fægteklubben Trekanten Vordingborg har inviteret alle DGI-regionens svømmeklubber, løbeklubber og skytteklubber, fægtere fra alle DFF-klubber, og Moderne Fire- og Femkæmpere fra hele landet.

Stævnet er et test- og interessestævne for begyndere og øvede specialister, der vil afprøve sine muligheder i nye sportsgrene: Svømmere, der også kan løbe; løbere, der tidligere har haft rigtig svømmetræning eller dyrker Triathlon; skytter, der kan løbe.

OBS – NYT: Trekanten Vordingborg kan ikke fremskaffe de forventede antal laser – og IR-pistoler til brug for den annoncerede 20 skuds præcisions-konkurrence.

Stævnet er en generalprøve for de veteraner (Masters) i Moderne Femkamp, der til september skal til Budapest til årets VM.

Trekanten Vordingborg håber på et stævne med mange motionister & øvede fra flere special-idrætter, der kan mødes i sjov og skarp dyst mod hinanden.

Yderligere informationErik Pock, Fægteklubben Trekanten Vordingborg med Moderne fire- og Femkamp.

Dette indlæg blev udgivet i Stævner/konkurrencer. Bogmærk permalinket.