Første OL-kandidatgruppe er i gang. Der er plads til flere.

OL 2016 starter idag! Det sagde vi den 14. august …..
Vi er nu igang med vores første elitekandidat-gruppe og er kommet rigtig godt igang.
Vi starter endnu et elitekandidat-hold op den 5. november. Men jo senere man forsøger at komme ombord, desto mere kræver vi at I allerede kan! Der er nu 26 måneder til kvalifikationsperiodens begyndelse.

Som vi sagde for 2 måneder siden: “For dem, der skal til OL 2016, er starten gået. Kvalifikationsperioden – dvs. starten på den periode op til næste OL, hvor man kan begynde at kvalificere sig gennem kvalifikationskonkurrencer – starter 1. januar 2015, så for at blive klar til det tidspunkt har kandidater altså nu [august 2012] noget i retning af 28 måneder, inden man skal være klar til at score (gode) point.”

Og her opdaterer vi teksten fra august: Femkampforbundet har startet en elite-femkæmper rekrutterings-kampagne i august 2012. Vi henvender os i denne sammenhæng fokuseret til folk med elite-ambitioner. For de rette kandidater kan vi love en meget interessant tid med rejser til konkurrencer udenlands startende måske allerede næste sommer.

Lad os høre fra jer, hvis I mener I har noget at byde ind med!

/ Benny – formand@femkamp.dk

 

Dette indlæg blev udgivet i OL, Træning. Bogmærk permalinket.