Bredde-trekamp i Vordingborg

Skydning ved breddestævnet 29.september 2012.

30 deltagere i alle aldersgrupper dystede den 29. september 2012 i det breddestævne, som Fægteklubben Trekanten Vordingborg havde arrangeret. Deltagerne kunne selv vælge om de ville deltage i fægteturneringen eller den kombinerede løbe/skyde-konkurrence – eller hele pakken. De fleste valgte at prøve kræfter moderne trekamp.

Deltagerne kom fra Fægteklubben Trekanten København (FKT), Fægteklubben Trekanten Vordingborg (FKTV), Slagelse Fægteklub (SFK), SMF og Garderhusarregimentet.

Fra breddestævnets fægteturnering.

Efter fægteturneringen skød man med elektroniske pistoler mod et mål 10 meter væk. Skud inden for ring 1 eller bedre talte som træffere.

De ældste deltagere skød – og løb tre gange 500 meter. Dermed faldt konkurrencen inden for DMF’s regler og pointtabeller for Kombineret-3-Kamp FÆGT, Niveau 1. Deltagerne er derfor havnet på DMF’s foreløbige rangliste for 2012-13.

Vinderne i K3K FÆGT blev: Guld til Martin Larsen (3440 point), sølv til Steen Burchardt (3148 point) og bronze til Martin Pock (2920 point). De to første er fra FKT, mens Martin er fra FTKV.

Medaljeoverrækkelse til de yngste aldersklasser

Blandt Ungdom C skilte Mads Ågård (FKTV) og Simon Risting (FKTV) sig ud. De fik begge over 1000 point i fægtning og gennemførte løb/skydning stort set lige hurtigt.

Blandt de yngste deltagere fik Silas Harslev (FKTV) ligeledes over 1000 fægtepoint og en rigtig god tid i løb/skydning. I ungdom D-klassen fik Tobias Jeppesen et for sin aldersklasse meget flot resultat i løb/skydning og vandt alle sine fægtekampe, ganske vist mod lidt yngre modstandere. FKTV’s nye puslingefægter Tabita Christensen (ungdom D) viste, at hendes 1. plads i  forårets SFO-konkurrence på Iselinge Skolen ikke var tilfældig.

Familetræf
Stævnet havde fornøjelsen af et besøg af den tidligere elite-femkæmper Bodil Grubak og hendes tre børn, der stillede op i flere af konkurrencerne og fik fine resultater. Bodil er nyt medlem af GHR (Gardehusarregimentet i Slagelse). Hun har planer om at engagere GHR-soldater i Moderne Fire- og Femkamp.

Det vil være fint med flere moderne fire- og femkæmpere i det sydlige Sjælland. Vi har allerede et godt samarbejdet med Slagelse Fægteklub, der var repræsenteret på stævnet med den erfarne fægter og træner Knud H. Larsen, der vandt fægteturneringen for de voksne.

Tak til alle forældre og bedsteforældre fra FKTV, der mødte op og hjalp med til stævnets fine afvikling.

Peter Aagaard & Erik Pock
Fægteklubben Trekanten Vordingborg

Vedlagte resultatliste viser resultater og placeringer for disse klasser:

• K3K FÆGT for Senior/Junior/Kadet (11 deltagere)
  • Løb/skydning + fægtning for Dreng/Pige/Ungdom C (10 deltagere)
  • Løb/skydning + fægtning for Puslinge/Ungdom D (2 deltagere)
  • Løb/skydning + fægtning for Miniorer/Ungdom E (5 deltagere)
Dette indlæg blev udgivet i Kombinations-3-kamp, Resultater, Stævner/konkurrencer. Bogmærk permalinket.