Video fra efterårets ranglistestævne

Combined event under ranglistestævnet, oktober 2011

Den 15. oktober 2011 afviklede DMF sit første ranglistestævne. Stævnet forløb fint, som man kan se på nedenstående video.

DMF har i mellemtiden opdateret det specielle danske regelsæt for vores begynderturneringer, af hvilken grund resultater fra første ranglistestævne vil blive sat på hjemmesiden i forbindelse med det opfølgende stævne.

Oktoberstævnet, der var arrangeret af Fægteklubben Trekanten Vordingborg og DMF, begyndte tidligt lørdag morgen på Idrætshøjskolen Bosei ved Præstø Fjord. Bosei svømmehal dannede rammerne om formiddagens konkurrencer.

Efter frokost fortsatte stævnet med fægtning i Iselinge Hallen i Vordingborg. Derefter rykkede man uden for, hvor DMFs mobile skydebane var opstillet. Her kunne få instruktion i brug af “laser-pristolerne” (som ikke bruger laser men infrarød teknologi).

Der blev først afviklet egentlige skydekonkurrencer og derefter combined event – skydning og løb.

Se det hele i denne video:

 

Dette indlæg blev udgivet i Ranglister, Stævner/konkurrencer. Bogmærk permalinket.