Femkæmpere dystede i børne-tv

Femkæmperne vandt i Ramachancen

Femkæmperne fra Trekanten Vordingborg vandt i Ramachancen

Fægteklubben Vordingborg Trekanten har fået god PR i DRs børnekanal RAMASJANG. Kanalen besøgte klubben og optog en rapportage fra femkamp-træningen. Indslaget blev vist den 18.januar 2012 under transmissionen af onsdagsquizzen RamaChancen, hvor børn fra to lokale klubber duellerede i skøre konkurrencer.

RAMASJANG sender hver dag live fra et sted i Danmark – klokken 18.00 til 18.30. Om onsdagen sendes RamaChancen, en konkurrence på kløgt og fysiske udfordringer. To lokale klubber eller foreninger dyster om sejren og den eftertragtede Ramasjang Pokal.

Onsdag den 18. januar 2012 foregik det på Vordingborg Bibliotek, hvor Trekanten Vordingborg/Moderne Femkamp mødte Vordingborg Karateklub. Og vandt.

Se udsendelse fra DR Ramasjang. Se femkamptræningen ca. 3 min. inde i udsendelsen.

Dette indlæg blev udgivet i PR. Bogmærk permalinket.