Første kombineret-3-kamp-stævne med ridning

K3K-konkurrence-vinderne fra Nordøstsjællands Rideklub

K3K-konkurrence-vinderne fra Nordøstsjællands Rideklub: Fra venstre Mia (2), Jacob (1) og Helle (3).

Det første stævne under det nye koncept, kombineret-3-kamp, blev afviklet den 22. september 2011. Det var et introduktionsstævne i K3K-RID, arrangeret af DMF og Nordøstsjællands Rideklub, der har til huse på Nygaard Ridecenter, lidt uden for Helsingør. K3K-konkurrencen var en del af klubbens efterårslejr.

Om formiddagen havde klubben arrangeret ridekonkurrence med 12 deltagere. De var opdelt i tre klasser: 70 cm, 50 cm, og bomme på jorden. Om eftermiddagen havde DMF arrangeret en kombineret skyde- og løbekonkurrence (combined event), med forbundets elektroniske pistolsæt.

Omkring 20 deltog i løb og skydning, yngste omkring 11 år og ældste over 50. Der kom ikke den store udskilning i ridningen, men det gjorde der til gengæld om eftermiddagen. Introduktionsstævnet blev afsluttet med medaljeoverrækkelser til de tre bedste.

Combined Event på Nordøstsjællands Rideskoles efterårslejr 2011

Combined Event på Nordøstsjællands Rideskoles efterårslejr 2011

Det var helt sikkert starten på noget varigt og rigtig godt. Nordøstsjællands Rideklub vil være en ny klub i Femkampforbundet, og derved nyde godt af vores assistance og hjælp.

Snart vil andre rideklubber i distriktet forsøge sig med denne nye og super underholdende form for flerkamp, som kunne blive en underholdning ved distriktets ridestævner. Femkampforbundets specialister står klar til assistere og stå for den overordnede konkurrence-koordinering.

DMF og Nordøstsjællands Rideklub vil fortsætte samarbejdet med træningsaftner og småkurser i den kommende  tid, for at fortsætte denne underholdende og lettilgængelige konkurrenceform.

Benny Elmann-Larsen

Dette indlæg blev udgivet i Kombinations-3-kamp, Ridning, Stævner/konkurrencer. Bogmærk permalinket.