Falun træningslejren var udbytterig

Fra træningslejren i Falun

Agnete Høyer (14) deltog som eneste dansker i den svenske træningslejr i Falun i Påsken.

Hun havde et fuldt program som gav god nattesøvn. Lejren levede op til hvad vi er vant til fra de svenske træningslejre, med fuldt program.

Udstyret med lidt extra sportstøj fra forbundets sponsor Newline og en pistol lånt i Agnetes daglige skydeklub, drog hun afsted sammen med familien, der benyttede lejligheden til at holde påskeferie i det svenske.

Med første svømmetræningspas kl. 7 morgen og afslutning på fægtningen omkring kl. 21. blev der sovet godt om natten og der blev også brug for en god middagslur. Vi beretter i detaljer når vi har fået Agnete tilbage i den daglige træning.

Dette indlæg blev udgivet i Træning. Bogmærk permalinket.