Kombineret DM-SM afholdes 10.-12. sept. 2010 i Helsingør-Helsingborg

Dansk flag

Nordisk Mesterskab 2009 afholdtes af Danmark i Helsingør omegn, og blev en stor succes arrangementsmæssigt.

Ikke mindst den standard DMF har været i stand til at præstere mht. heste kvalitet stod klart frem for gæsterne. Stadig mens NM 2009 var igang anmodede den svenske forbundsledelse om at afholde kombinerede danske og svenske mesterskaber 2010, således at Danmark står for ridedisciplinen i 2010, mens resten afholdes ‘hinsidan’ i Helsingborg og omegn.

DM-SM afholdes som sagt weekenden d. 10-12. September 2010. Dette arrangement er et tydeligt tegn på den høje grad af samarbejde med svenskerne vi har været i stand til at konsolidere over de sidste 4-5 år. Vores femkæmpere tager i Påsken på træningslejr i Falun, Sverige, som et yderligere eksempel på vores udnyttelse af fælles resourser.

Dette indlæg blev udgivet i NM, Stævner/konkurrencer. Bogmærk permalinket.