NM 2019 for kvinder går til Danmark

Júlia Palotás

Júlia Palotás

Nordisk Mesterskab for kvinder blev vundet af Júlia Palotás, som siden sommeren 2018 bor og studerer i Danmark.

Den næste nordiske deltager Johanna Forslund (SWE) var et godt stykke efter, mens den nærmeste konkurrent i den åbne konkurrence Chloé Vaucher (SUI) stadig havde 1 minut op til vinderen i afslutningen.

Julias resultat på 1272 point er personlig rekord, og viser et niveau som peger mod større konkurrencer i 2020.

Den anden juniorfemkæmper Bjørn Sabroe Simonsen vandt bronze i en konkurrence hvor han for første gang i karrieren deltog i alle fem discipliner med glans. På vejen satte Bjørn en voldsom PR i svømning med ikke mindre end 13 sekunder. Nu viser vejen opad med interessante udsigter. Bjørns slutresultat blev 1239 points.

Se alle resultater fra NM 2019:

Nordic Championships Modern Pentathlon 2019 Bornholm Denmark

Dette indlæg blev udgivet i NM, Resultater, Stævner/konkurrencer. Bogmærk permalinket.