Vi hedder nu Moderne Femkamp Danmark

MFD-logoModerne Femkamp Danmark (MFD)! På forbundets generalforsamling d. 23. april 2016 i Idrætten Hus i Brøndby, besluttedes det at godkende et forslag om navneændring. Formålet er at få “Moderne Femkamp” op som første del af navnet, og vi synes samtidig a dette nye navn er mere mundret.

Af andet nyt fra forbundet kan nævnes: 

Licensordning – nu skal alle have licens, men den koster blot kr. 50 pr. kalenderår. Vi ønsker at få en bedre og mere konsekvent medlemsregistrering samt ikke mindst bedre medlemsservice, og derfor indføres en MFD-licens, som alle, der vil deltage i arrangementer gennemført af forbundet eller forbundets medlemsklubber eller partnere, skal have løst. Dermed har vi bedre mulighed for at nå alle med nyheder og initiativer. Og gennem licensen har man tilgang til alle aktiviteter på Aktivitetskalenderen i hele kalenderåret.

Man vil om kort tid fra femkamp.dk kunne klikke sig ind i “medlemsportalen”, hvor man få sin licens. Hold øje med os, så du kan få licens så snart som muligt.

Aktivitetskalenderen – På generalforsamlingen blev det besluttet at lade Aktivitetskalenderen indtage en mere central rolle: Efter at have løst licens kan man shoppe rundt i aktivitetskalenderen for at finde arrangementer man gerne vil deltage i. Vi vil sørge for at der kommer andre spændende og anderledes aktiviteter på kalenderen i tilgift til vores egne flerkamp-modeller. Der vil således fra 2016 også være aktiviteter med partner-organisationer, som ønsker at afholde arrangementer, der er relaterede til vores discipliner. Sådanne partner-arrangementer får man også tilgang til med en MFD-licens.

Partnerskaber – vi vil fra nu af tilbyde aktiviteter, som er relaterede til vores discipliner på en sådan måde, at de kan betragtes som direkte træning til en del af den moderne femkamp. Med udgangspunkt i vores 5 discipliner, kan sådanne aktiviteter således centrere sig omkring fægtning, svømning, ridning, skydning og løb. Vi finder det nødvendigt at tilbyde en så bred træningsplatform som muligt, som inspiration til at komme til os, også uden at man kan udføre alle disciplinerne.

Flerkampen!– bliver navnet, når man deltager i arrangementer af forskellig art: Vi vil i 2016 udforske i hvor stor udstrækning, man deltager på tværs af arrangementerne, med henblik på at definere en Flerkampen!-turnering fra 2017. Ideen er, at man skal kunne blive all-round vinder på basis af scoring af point pr. arrangement, uanset hvilken type arrangement man deltager i. Altså på tværs, all-round og ægte Flerkamp.

/ Benny

Dette indlæg blev udgivet i Flerkampen, Om MFD. Bogmærk permalinket.