Skole-LaserRun en enorm succes

Alle løber. Selv dem, som idrætslæreren aldrig kan få til at løbe en meter, får gang i skoene. For mange er det en helt ny succes-oplevelse. Og med god skydning findes ofte en overraskende vinder på det her niveau.

Vi så fredag den 26. april talrige glade ansigter hos dem, som oftest ikke kan være med når det drejer sig om idræt.
Forklaringen? Skydningen lykkes ikke, hvis man er for ivrig og ikke forstår, at sigtningen er alfa og omega.

Sigter man omhyggeligt, kan absolut alle ramme på den nedsatte distance, vi anvender. Og fordi en gennemsnits- skoleklasse ikke repræsenterer de helt store løbere, kan en god skydning – tre gange – gøre en gennemsnitlig løber til vinder, når vi laver Skole-LaserRun med tre gange skydning og løb (400 meter).

Resultater fra dagen kan snart findes på dette site under ’Resultater’.

Vi kan kun opfordre alle, der forstår værdien af det her samarbejde (skole/idrætsforening) til at kontakte os i Moderne Femkamp Danmark for en aftale om en samarbejdsdag. Vi skal bruge en dobbelttime for en klasse med op til 25 elever. Både den enkeltes totaltid men også klassens totalscore anføres i resultatlisterne. De første 20 tæller. Klasserne konkurrerer altså mod hinanden.

Idrætslærere begriber helt sikkert potentialet – og vi stiller op uden de store dikkedarer. Kontakt os her for en snak.

Dette indlæg blev udgivet i Elektronisk skydning, Laser-Run (Combined event), Stævner/konkurrencer. Bogmærk permalinket.