LaserRun landet rundt

IMG_5204Laser-Run (LR) er blevet super populært siden vi for alvor lancerede den kombinerede skydning og løb midt på sommeren 2018. Alle kan være med, næsten uanset alder, og vigtgst af alt: Helt nye deltagere er med på den i løbet af maks. 10 minutter. Derefter går det løs med ræset. Sluttiden afgør placering.

Vi tilbyder samarbejde med klubber og skoler.

Skole-LR er ved at blive rigtig populært. Ønsker I at prøve det af i skoleregi, så kontakt os. Vi afvikler med 1 times forberedelsestid (opstilling af bane og klargøring) og skal bruge minimum 2 timer pr. 25 personers klasse. For skolesamarbejde er 5.-6. klasse en passende start-alder.

Relevante klubber kan være atletik, svømning eller ridning. Med de sidste to kategorier kan vi endda lave en 3-kamp. Men alle andre er meget velkomne – vi kunne jo ha overset nogle potentialer …

Kontakt os for en snak.

info@femkamp.dk

LaserRun-3

LaserRun-4

LaserRun-5

Dette indlæg blev udgivet i Laser-Run (Combined event). Bogmærk permalinket.