MFD er et Grønt Forbund

Grønt forbund 2018-2020

Moderne Femkamp Danmark er blevet miljøcertificeret af Danmarks Idrætsforbund – og har vedtaget et miljøkodeks.

Moderne Femkamp er som alle andre idrætsgrene berørt af fagområdet natur, miljø og fysisk planlægning i et eller andet omfang – f.eks. i forbindelse med udstyr og aktiviteter, der i større eller mindre grad kan eller vil indvirke på miljøet. MFD ønsker at sprede budskabet omkring ansvar og planlægning ud fra et natur- og miljømæssigt perspektiv til alle klubber, medlemmer og aktive udøvere, og ikke mindst understøtte aspekter i forbindelse med tiltag, lovgivning og lignende.

Af samme grund har MFD udarbejdet et “Miljøkodeks“, der definerer generelle retningslinjer og forventninger til forbundets klubber og medlemmer indenfor natur, miljø og planlægningsområdet.

I Maj 2018 blev MFD tildelt DIFs egen miljøcertificering “Grønt Forbund” baseret på MFDs Miljøkodeks.

Ved certificering indgik MFD ligeledes i et fagligt samarbejde med DIF samt dets relevante samarbejdspartnere med det mål at udveklse erfaring og målsætning, samt muligheden for at koordinere større tiltag indenfor natur, miljø og planlægningsområdet på tværs af specialforbundene.

Eventuelle henvendelser eller spørgsmål vdr. DIF eller MFDs Miljøprofil kan rettes til Mia Emborg.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.