Eliten forbereder sig til sæsonen

Line Grubak og Bjørn Simonsen har begge været udenlands i påsken. Line deltog i Polish National Ranking i Zielona Gora i Polen, og Bjørn var i Falun, Sverige, på den sædvanlige gode påsketræningslejr med svenskerne.

Line har haft en solid vintertræning og vi ser frem til næste skridt i 2018, som fokuserer på bevægelse i Laser Run og svømning. Line fokuserer på konsolidering, og sommeren komme nok til at byde på en længerevarende træningslejr udenfor landet, men dette er endnu ikke helt på plads.

Konkurrencen er hård, men der hvor Line nu ligger placeret skulle der være endog meget gode muligheder for avancement. Potentialet er endnu langt fra udtømt, så vi hepper på Line og håber på de små personlige sejre, som forbedringerne er. Forbundet støtter i alle tilfælde 100 % op omkring de rigtige initiativer, for at hjælpe på vej.

Bjørn er jo temmelig meget en ‘rookie’ – er først fra i år i gang med mere målrettet indsats, bl.a. gennem opstart på idrætsgymnasium. Bjørn er under udvikling på alle discipliner, og glimrede i Falun ved at gennemføre de fire skydninger et stykke under maksimumtiden, hvilket på dette stadie må siges at være ganske godt. Derudover satte han personlig rekord i svømning, så der sker noget.

Dette indlæg blev udgivet i Elite. Bogmærk permalinket.