OL 2016 starter idag!

Logo for OL i Rio, 2016

Logo for OL i Rio, 2016

What?

Ja, for dem, der skal til OL 2016, er starten gået. Kvalifikationsperioden – dvs. starten på den periode op til næste OL, hvor man kan begynde at kvalificere sig gennem kvalifikationskonkurrencer – starter 1. januar 2015, så for at blive klar til det tidspunkt har kandidater altså nu noget i retning af 28 måneder, inden man skal være klar til at score point.

Femkampforbundet vil starte en elite-femkæmper rekrutterings-kampagne meget snart. Vi henvender os i denne sammenhæng fokuseret til folk med elite-ambitioner. For de rette kandidater kan vi love en meget interssant tid med rejser til konkurrencer udenlands startende måske allerede næste sommer.

Lad os høre fra jer, hvis I mener I har noget at byde ind med!

/ Benny

Dette indlæg blev udgivet i OL. Bogmærk permalinket.