Mia Emborg bedste dansker ved NM 2014

Mia ind som nr. 6

Mia Emborg kommer ind som nr. 6 i den afsluttende Combined Event. Foto: Kalle Nuuja.

De danske deltagere lagde flot ud ved NM i Moderne Femkamp,  16-17/8 2014 i Helsinki. Efter tre personlige rekorder i svømning, sat af de tre danske deltagere, Mia Emborg (senior) Agnete Høyer (junior) og Line Grubak (Ungdom A), fortsatte damerne med gode præstationer i fægtning, hvor Agnete besatte en solid 3. plads, efter finnerne Laura Salminen og Eevi Bengs, der delte 1. pladsen.

Agnete i sin fejlfri ridning

Agnete Høyer i sin fejlfri ridning. Foto: Kalle Nuuja.

I tredje disciplin, ridning, red både Mia og Agnete fejlfri runder, og satte således ikke point til. I ungdom A klassen er ridning ikke inkluderet.

I den afsluttende kombinationsdisciplin, Combined Event (skydning og løb) præsterede Mia to gode runder indtil skydningen i tredje og fjerde runde mislykkedes, så hun lige netop ikke kunne fastholde grebet i Kim Bohlin (SWE). Hun sluttede derfor efter svenskeren som nr. 6. Agnete blev nr. 7 af de 14 seniordeltagere. Line blev nr. 2 i Ungdom A klassen.

Agnete (tv) og LIne (th) sætter personlige rekorder

Agnete Høyer (tv) og Line Grubak (th) sætter personlige rekorder. Foto: Kalle Nuuja.

Se resultater her (PDF)

Se flere (mange flere) fotos fra NM af Kalle Nuuja her.

Dette indlæg blev udgivet i Elite, NM, Stævner/konkurrencer. Bogmærk permalinket.